Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení vypínače

Od: art13® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

může mi prosím někdo porad jak zapojit vypínač? Původní má něco zlomené a tak nefunguje ( nejde zapnout a vypnout). na takovou drobotinu mi elektrikář nepřijede :( , tak se musím pokusit sám. Díky za radu .
Zelenej kabel není nikam zapojenej.

Zapojení vypínače
Zapojení vypínače #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zapojte ho stejně.

Samotný vodič na jedné straně vypínače (IN) a ty dva na druhé (OUT).

hodnocení

1x

Novy vypinac zapojite uplne stejne, jen musite dat novou listovou krabici nebo stejny vypinac Abb Klasik. Novy vypinac Abb je hlubsi, nevejde tam. kvelektro.cz/...

hodnocení

0x

Na takovou drobotinu ale přijede hodinový manžel. Takže pokud vám po zapojení něco nepůjde tak, jak má, zavolejte jeho

hodnocení

Děkuji z rady. Koupil jsem krabičku a teď už by to měla být sranda. Hledal jsem v tom složitosti . Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]