Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Struhadlo na zázvor .. hodně zázvoru

Od: mixna® odpovědí: 6 změna:

Delam so do sklenice do lednice vzdycky zazvor + limeta + med .. takze tak pul kila tydne .. nekdy delam i tumeric .. a neba me to strouhat růčo .. nemá někdo nějakej ozkoušenej? Ty umělý to nechává velký zbytky a vždycky se to tam točí .. prostě na nic .. sekáček co sem zkoušel to samé. Hlavně né ruční :) a prosim z vlastní zkušenosti .. né podle hodnocení na éšupech .. tomu se moc nedá věřit :) .. cenově mě to nějak netankuje. Diky za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Struhadlo nevím, ale zaujalo mne, že dáváte dohromady zázvor a limetku. Zázvor má vlastnost prohřívací a citrusy působí na organizmus ochlazujícím účinkem, tak je to potřeba pro obyvatele tropů. Ale s tím medem je to na chut lahodné.:)

hodnocení

jojo znam ty teple x studene prisady .. ale takhle mi to chutna vic, .. nekdy pridam i trochu kurkumy (ale tu spis mleko+kurkum+kajensky pepr+ podle chuti zazvor+sul + nejake sladidlo med nebo javor sirupčík :)

minsk
hodnocení

0x

Tak hlavně ať si neublížíte. Maximální dávka čerstvého zázvoru jsou 4 g denně. Všeho s mírou.

styl.instory.cz/...

hodnocení

tak to uz jsem prakticky s miloskem na jednom clunu :)

ja bych temhle reklamnim casackum zas tak moc vahu neprikladal

guma
hodnocení

0x

Na syrový křen používám robot Bosch nástavec viz šipka na obrázku s jemným struhadlem

tsbohemia.cz/...

Na zázvor nevyskoušeno ale asi půjde strouhat, když jde křen.

Struhadlo na zázvor .. hodně zázvoru
hodnocení

tak asi vyzkousim .. testil sem to na podobnem .. chvili jelo .. a pak se vzdycky vtahlo mezi ten kryt a struhadlo a jezdilo dokola :) asi to melo malej vykon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]