Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, hlavně seniory, bohužel již i třeba málo mrštné... Dovolte takovou anketu. Poraďte prosím. Co preferujete za vysavač, příp. s čím máte dobré zkušenosti? Sáčkový, bezsáčkový? Tyčový, klasický? Jde mi o snadnost obsluhy a "blbuvzdornost". Když už tyčový, tak ne s aku, ale se šňůrou - nutnost nabíjení je velká starost navíc. Je to pro staršího tátu, který mi sám neřekne, co by chtěl a já se neumím dostatečně vžít... Předem díky.
Vždy záleží na tom, kde a co chcete vysávat. Moje tchýně má doma vysavače 3. Robotický, sáčkový klasiku a tyčový aku odnímatelný - "příruční".
Já mám doma centrální a po 12ti letech provozu ho jen chválím.
Vše má své klady a zápory, ale v mém okolí většina lidí preferuje klasický sáčkový. Pozor na moderní tyčové vysavače, mnohé jsou určeny jen pro krátkodobý provoz (tj, třeba vyluxovat rozsypanou mouku), po 10 minutách chodu tepelná ochrana vysavač vypne. Takže pokud chcete tyčový, zajímejte se, zda je pro dlouhodobý provoz.
moc děkuji všem za tipy. Velká kola a sáčkový je fajn, taky jsem tak nějak myslel. Robotický by opravdu nedopadl dobře, z více důvodů. Ono pro "normálně" fungujícího člověka, bez rozdílu věku, to může být super pomocník. Ale ne pro někoho, kdo neumí obsluhovat současný dotykový mobil nebo si už (rozumově) ani nezvládne zařídit v bance nový účet. Ale díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.