Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jdu si pro radu. Zhruba před asi 6 roky jsem musel navštívit psychiatra - nevolnost (úzkost) v rámci velkého stresu, který mně způsobila hypotéka, rozbité auta, stěhování atd. Bral jsem asi rok léky na depresi. Od té doby jsem zcela v pořádku.
Ovlivní to lékařskou prohlídku v rámci získání vyhlášky 50, kterou bych si rád v prosinci chtěl stihnout udělat?
Jinak jsem zcela zdráv a mlád. Minule jsem dělal zkoušky v rámci řízení plynové kotelny u nás na paneláku a doktorka jen zvedla oči, usmála se ... a podepsala, že jsem OK.
Jak moc vlastně dušení zdraví může ovlinit získávání vyhlášky? To by asi člověk musel být opravdový blázen, což je asi myšleno.
Řekl bych , že neovlivní. Buď jste v pracovní neschopnosti a nevykonáváte činnost, nebo se cítíte zdráv a potom činnost vykonávat můžete. Jestli poznáte na první pohled, který drát je modrý a který zelený, máte vyhráno . Když slabě vidíte, nikdo vám činnost nezakáže, pouze předepíše brýle. A tak je to i s psychickým zdravím. Dočasně léky, procházky,příroda, odreagovat se od pracovní zátěže, upravit pracovní režim, aby se to neopakovalo a činnost můžete vykonávat vesele jako dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.