Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odběr elektřiny, vyúčtování od Bohemia Energy?

Od: kenav odpovědí: 13 změna:
Dostal už někdo vyúčtování od Bohemia Energy? Nebo ještě nezačali?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, přišlo mi konečné vyúčtování za elektriku, doplatek asi 600Kč. Měli stav odhadem, takže jsem reklamoval stavy a žádám o předělání, podle mých stavů počítadla. Odebral jsem více.

Za plyn ještě nedošlo vyúčtování, ale mám všechny měřidla vyfocené.

kenav
hodnocení

A učtovali podle starého ceníku?

nekoukal jsem, nevím staré ceny.

111®

a co kouknout na starou fakturu

včera došlo, reklamace stavu. Další jsem ještě nehledal..

jenda22
hodnocení

0x
Vcera to bylo v TV, ze posilali doplatky v radech desitek tisic s vymyslenymi udaji meridel.
111®

tak odhad jim povoluje zákon, že...

kenav
hodnocení

Ale ne při konečném vyúčtování,používá se k tomu spotřeba za tři roky
jenda22
Nastesti mam denni odecty s mesicnim vyuctovani a od Bohemia Energy jsem odchazel k 1.11.2021 a s Eon jsem mel smlouvu podepsanou pul roku predem. Odecty dela primo CEZ, tak zadne svinarny od Bohemia nehrozi. Pokud ale nekdo uhradi smysleny odber, penize nejspise nikdy neuvidi a to je asi zamer u lzivych faktur.

Pokud by byl doplatek o desítky tisíc navíc, tak jim políbím ručičky. Znamenalo by to totiž, že použili moc vysoký stav elektroměru který ve skutečnosti bude až někdy v březnu. Tudíž do března bych měl elektřinu za staré ceny:)

proto jsem reklamoval stav měřidel.

hodnocení

0x

Neměl jsem smlouvu u nějaké firmy ze "skupiny" Bohemia energy. Myslím si, že je možný, že nejprve budou posílat vyúčtování těm zákazníkům, kteří mají evidentní nedoplatek, aby získali další finance. Následně možná budou vyřizovat přeplatky zákazníků, které jsou v relativně malé výši. A větší přeplatky možná nebudou vyřízeny vůbec.

Docela by mě zajímalo, kolik peněz měl herec Liška za tu účast v reklamě Bohemia energy.

kenav
hodnocení

Ten by měl taky vracet za to co propagoval

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]