Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubové hladítko pro obklady - výběr

Od: karlos* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat podle čeho zvolit velikost zub - použitý obklad v kuchyni velikost 25x33cm, tlouštka obkladu je 6mm. Plocha cca 1,5 x 2, 5m. Předem díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle rovinnosti podkladu a velikosti obkladu. Ve Vasem pripade bych volil 8mm velikost zubu.

karlos*
hodnocení

děkuji, povrch úplně rovný není, pokud přiložím dlouhou vodováhu ke zdi, pak na spodku a v místě kde má obklad končit nahoře přiléhá ke zdi vodováha těsně, nicméně občas jsou vidět jakoby mírné prohlubně směrem dovnitř uprostřed plochy, nejsou ale větší než 2mm. Jde mi o to, zda by třeba nebylo lepší do těch prohlubní nanést perlinku s lepidlem a jakoby takový vyrovnání a nebo dát zub ne 8mm, ale 10mm. S obkladem zkušenost mám, ale dělal jsem to na cetris desku, ne na stěnu.

Prohlubne srovnejte lepidlem.

hodnocení

0x

Zvolit dle zkušeosti, 8mm je OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]