Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslování bot

Od: fikon* odpovědí: 5 změna:
Koupil jsem tenisky z tržnice a číslo tenisek je 50, můžete mi říci co je to za velikost, díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
woodstock*

to se mi strašně líbí...tomu říkám demográcie. Blbeček si tu dělá z lidí prdelky a admin mu to žere. Toto téma nechá bejt. A když sem si dělal prdelky z blbečka...byl jsem smazán. Admine! kurva prober se!

Nebo mě radši zabanuj...

Jen tak mezi náma smazat tě mohu i já :P

No hele ona ta 50 zas taková blbost neni, koukni na ten poslední Spiderovo odkaz a uvidíš že to v reálném číslování je...a nadměrné velikosti jsou nadměrné velikosti ;)

Woodstocku! kurva to chce kliiiiiid!

jaja28*
Opravdu to žádná blbost není, tohle číslo bot fakt existuje a i vyšší a taky se prodává. Stačí si koupit nějakou značkovou sportovní obuv a na zadní části krabice jsou uvedeny tabulky velikosti bot všech možných číslování - od evorpských až po japonské. Raději je lepší si něco ověřit, než druhé napadat a urážet.*cert*
woodstock*

Pánové! já se s váma nehádám, že neexistuje číslo 50. Měl sem na škole spolužáka s číslem bot 54

Ale jde o to, že su tu mistr FIKON a v druhé diskuzi mistr POFIN, dělá pouze prdelky... hawk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]