Dobrý den, Jak správně prosím vložím dvě knoflikove baterie do váhy (viz obrázek)? Baterie mi jdou vlozit jen tou stranou se znaménkem + směrem dolu. Váha ale nefunguje, takže někde bude problém . Když se pokusím je vložit pluskem nahoru, nedrží tam a vypadávají. Jsem totální antitechnik, budu rada za každou radu. Děkuji.
Tak už z logiky věci musí být + nahoře... Tak to musíš prokoumat! Případně je tam postupně přidržovat a kryt zvolna zasouvat... Vypadá, že je zasouvací...
Pokud jste antitechnik, mohl jste koupit špatnou velikost. Pokud je dobrá, tak zasunout víčko. Pokud ani pak neváží, mohou být staré a nebo vychozený prostor na ně. Kdysi jsem tam musel dávat kousek přeloženého papíru aby to těsnilo. Víc možností asi nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.