Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pořizuji plovoucí podlahu a zajímalo by mě, jaké jsou rozdíly v systému zámků/pokládání.
U poslední plovoučky, co jsem pokládal, byl systém Angle to Angle. Pravda, u delších místností to byl v jednom celkem boj
Nyní se krom tohoto systému nabízí Express Click a 1clic 2go. Videa jsem si prohlédl, pokládka vypadá jednodušší, ale zajímalo by mě, jestli je i nějaký rozdíl v kvalitě samotných spojů.
Díky za případné rady, názory
Ano, kvalitní a dražší podlaha má něco do sebe...vždycky jako příklad uvádím mou zkušenost z praxe, kdy u zákazníka došlo k poruše topení a vyplavení celého 130m2 bytu... 2x ...kdyby to byla aušus podlaha z OBI tak může vytrhat celej byt a znovu...takhle došlo akorát k výměně pár poničených lamel a znovu poskládání...u zámků jde kvalita poznat už podle oka...nelámou se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.