Nejste přihlášen/a.
Máme zakoupený rodinný dům a potřebujeme ho celý vymalovat. Malířů je velká hromada, ale hledáme opravdu někoho, kdo má dlouholetou praxi a výsledek práce bude na výbornou. Děkuji za doporučení.
Já si nechala před pár lety vymalovat těmato klukama. Kopíruji vám sem jejich FB.
Díry mezi panelem a sádrošem co neustále praskaly se jim podařilo zadělat tak, že mám konečně pokoj, což se nikomu nikdy předtím nepodařilo. A celkově si u mě mákli, protože museli kvůli předchozí barvě dělat 3 vrstvy.
No prostě až zas budu potřebovat, tak budu 100% poptávat opět je.
Dobrý den,
rád doporučím pana malíře Procházku maliribrno.net/... který je velice pečlivý, neudělá nepořádek, vždy po sobě uklidí a hlavně výsledek práce je opravdu bez chyby. Doporučí jaký odstín byl byl ten nejlepší. Pokud budu opět potřebovat jeho služby, rád se na něj obrátím.
Ale vydržel několik dní, než to sem mlasknul. Většinou dotyčný nevydrží napětí okamžiku a dá sem nějaký odkaz tak nejpozději druhý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.