Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plná moc na poště

Od: tyna* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
potřebuju dát plnou moc někomu ze své rodiny, aby za mě mohli vyzvedávat poštu, balíky atd., ale nemůžu na stránkách České pošty najít formulář. Nevíte prosím?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

zajděte s dotyčným rovnou na poštu, tam dostanete formulář a po vyplnění jej oba podepíšete a bude ověřen. Doklady OP s sebou.

tyna*
hodnocení

Byla jsem a paní za přepážkou mě poslala pryč, že musím přijít s vyplněným formulářem sama - nejsou u nás moc vstřícní

hodnocení

0x

Já měla léta kartičku, jako je třeba zdravotní a na ní bylo napsáno, že můžu přebírat manželovu poštu. Vyřizovala jsem to přímo na poště. Ale už je to hodně let, nevím, jak je to teď.

tyna*
hodnocení

Teď se musí bohužel předem objednat, co nestíhám. Jezdím sem do města z koleje jednou za měsíc, neli déle a nebyl čas to objednat. Byla mi nabídnuta plná moc.

111®
hodnocení

0x

pracepropravniky.cz/...

plná moc k převzetí zásilky

tyna*
hodnocení

Nemáte třeba přímo odkaz na stránkách ČP, kde to stáhnout? Řekli mi, že nic jiného neakceptují, ale já to tam opravdu nemohu najít.

111®
hodnocení

0x
tyna*
hodnocení

Děkuji,
a je rozdíl mezi přímým zastoupením a nepřímým?

hodnocení

0x

Jestli chcete něco vyzvednout jednorázově, tak napište běžnou plnou moc. Formulář není potřeba.
Jestli chcete, aby vám někdo vyzvedával poštu opakovaně, tak si vyřiďte Zákaznickou kartu a Elektronický průkaz příjemce.
ceskaposta.cz/...

hodnocení

0x

Měl jsem Generální plnou moc potvrzenou notářem a nepomohlo to. Nemohl jsem otci ani zrušit donášení důchodu domů když se odstěhoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]