Nejste přihlášen/a.
Dobry den chci delat omitky v novostavbe a vaham jestli strojne nebo rucne!§Strojne mam nabydku i s materialem profi za 250kcm2
Rucne chteji 3 zednici 150kc za metr bez materialu a jeste chteji 3lidi k ruce -vozit kolecka (byly by to kamaradi zdarma)
Nevim co se me vic vyplati?kdyz kuopim pisek,vapno,cement,pytlovanou fajn.¨... +jeste ta parace, ta by sned nevadila ale...
Poradite
Mate pravdu P.Milane!perd chvilkou jsem to ukecal na 220kcs dph!Taze 500m2=110000kc v cene jsou i listy na rohy a kolem oken ,material firma profi "STROJNE" ja bych jen prevzal hotovou praci!
Zednici by chtely 150m2 =75000 + pisek ,vapno ,cement a nejaky pytlovany stuk chteji znacku salith,listy na rohy,moje prace a prace kamaradu!
Nevite nekdo kolik by me stal zhruba matros ktery bych musel koupit, kdbych se prece jen rozhodl rozhodl pro zedniky?A co kvalita povrchu ,rovinatost? moc dekuji za radu setrim kazdou korunu!
Jako že chcete po mě rozpočet na:
písek kopaný: uhelne-sklady.cz/...
vápno: dolur.cz/...
štuk: dolur.cz/...
roh: dolur.cz/...
Ale opět základní cena, za kterou to nekoupíte, páč musíte vyjednat slevu.
Dekuji ale myslel jsem ceho kolik na tech 500m2 tak zhruba od oka jste mohl strelit kolik by to stalo nee?Slevu umim ukecat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.