Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená tato značka

Od: rd odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

5x
Vzhledem k tomu, že se bude jednat o plastovou značku, na které je nalepená samolepící fólie (dost ledabyle, narozdíl od přesně utažených šroubků, které se však pro značky nepoužívají).
Tak bych očekával, že se jedná o amatérsky vytvořenou značku pro geocaching, orientační běh či podobnou činnost...
Nepíšete místo, umístění (veřejné osvětlení?), ani nic víc k tomu nápisu nad strouhou.
Možná "Reebok" je napsaný poměrně úhledně a štětcem, žádný sprejerský počin. Za mě to bude část k vyluštění kešky. :)

hodnocení

3x

Budu oponovat a přitom nevím co to je.

Na poštovní schránku to nemá žádný vkládací otvor, nemá to žádnou hloubku a ty šrouby na fotce budou dotahovat svorník/objímku kolem sloupu.

Já bych to tipnul na turistické značení. Asi je to v místech, kde není žádný jiný orientační bod a tak tam umístilli takovéhle značky.

A vzkaz pro fotografa: když už fotíš detail, tak bys mohl vyfotit i trošku více okolního terénu nebo něco, podle čeho se dá domýšlet odpověď.

hodnocení

0x
Poštovní schránky, vzdálené od
domu, na začátku příjezdové cesty .. často na vesnich pro pár domků

kami123
hodnocení

0x

Podle mne to upřesňuje platnost jiné značky v rámci politické korektnosti. - Značka nad tím platí jak pro bílé, tak barevné.

hodnocení

0x
I když aplikace Google lens dokáže identifikovať mnoho věcí, v tomto případě nebyla úspěšná.
Přesto ji doporučuji tomu, kdo ji nezná. Více jak miliarda stáhnutí o něčem svědčí.
play.google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]