Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si lněný olej balení 250 ml v tmavé lahvičce. Olej je v bio kvalitě, neprošlý, ale mě překvapilo, že jeho chuť je nahořklá. Máte někdo takovou zkušenost? Děkuji za odpovědi.
2x
Skladujte ho v chladničke.
Děkuji za odpověď, olej jsem teď znovu ochutnala, ale opravdu je hodně hořký, takže do kuchyně určitě nejde použít, asi se něco nepovedlo. Máme na zahradě koupené kompostéry z přírodního dřeva, když jsme je sestavili, tak jsem hledala na internetu čím je natřít a vyšel mi lněný olej, zakoupili jsme ho v prodejně s barvami a laky a kompostéry natřeli, spotřeba oleje byla dost velká, ale kompostéry jsou pěkné i když olej nebyl bio, takže tímto bio lněným olejem natřu po zimě ještě jednou jeden z kompostétů (na oba vy olej nevystačil), popravdě řečeno jsem docela rozzlobená, protože olej jsem zakoupila v jednom renomovaném supermarketu.
0x
Dělám s fermeží celý život, ale nikdy by mě nenapadlo jí používat k jídlu, takže ani nevím, jak by měla chutnat.
To je jedlý, ne k natírání, povětšinou se dá koupit ve zdravé výživě.
Ale velmi rychle oxiduje a potom není dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.