Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připevnění dřevěných lišt na sdk stěnu

Od: sejny* odpovědí: 3 změna:
Vážení rádci, potřebuji poradit, jak připevnit k sdk stěně dřevěné lišty kolem dřevěné podlahy. Lišty jsou řezané přímo z podlahových palubek, z nichž je celá podlaha, v rozměru cca 2.5 x 3.5 cm. Nikde jsem nic moc nenašel. Mám trochu obavy z lepení, abych sdk nezlikvidoval při případném kroucení dřeva. Napadlo mne i připevnění pomocí vrutů do hmoždiny pro sdk. Poradíte? Předem díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Tak ty listy prichytte soklovyma hrebikama do drevene podlahy a ne do SDK.

jabraka*
hodnocení

4x

Podlaha je plovoucí,musí zůstat volná.Lišty stačí akryltmelem přilepit na stěnu než lepidlo zatvrdne,tak lehce shora zatížit,třeba knížkou,nebo prkýnkem.Podlaha pod ní se bude podle dilatace zasouvat i vysouvat.

JABRAKA

hodnocení

1x

Lišty přilepit, třeba mamutem, nebo malý kolářský hřebíček k podlaze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]