Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může si člověk dojít na záchod, když se opravují stoupačky?

Od: smee odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,
v domě, kde bydlí moje maminka, se budou příští týden opravovat stoupačky. Je to panelový dům a bude se postupovat od nejvyšších pater, pokaždé dvě patra za den. Druhý den opravy přijde řada na její byt. V tom problem není, po tu dobu to zvládneme vyřešit. Poté však budou ještě čtyři další dny, kdy nebude moci splachovat záchod v době prací, což pry zvladne také.
Na otazku, kterou mi ale položila, já neznám odpověď; muže po tu dobu, tech čtyř dnů, v době, kdy budou prováděné práce, chodit na záchod (bez splachování)? Jestli nevadí i samotná potřeba, která by do mísy byla vykonána?
Nevím vlastně, jak takový záchod funguje, jestli je tam nejaka záklopka nebo tak..
Děkuji za odpověď.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Na misu natahne odpadkovy pytel, priklopi prkenkem a muze trunit cely den.

Kdyz je hotovo, tak se to zbali a vyhodi.

makk
hodnocení

6x

Kdysi jsem to zažil, nám to dělali po stoupačkách a asi 2 dny jsme holt museli na WC k sousedům, pak zas chodlili oni k nám. S vodou to samé.

hodnocení

5x

Otázka zní, co se vlastně bude opravovat. Pokud rozvody vody a nikoliv odpadní potrubí, není problém si na WC dojít a spláchnout třeba kýblem, v případě malé potřeby holt spláchnete až to bude hygienicky neúnosné. V případě práce na odpadním potrubí používat WC samozřejmě nelze.

hodnocení

4x

Skuste sa opytat sam seba : vam by sa pacilo, keby vam niekto pocas prace hadzal na hlavu kusy exkrementov?

tatran
hodnocení

skúste si nabudúce prečítať celú otázku
zaseja

Ale vždyť ti na otázku odpověděl zcela správně, jenom tě nechal , aby sis to dolmyslel, co do mísy přidáš vrchem, to samé množství z ní musí zadem ven, jestli tam načůrá maminka půl litru, tak musí těch půl litru vody smíchané s močí z mísy vyléct, když tam vykadí hromadu, tak ta hromada zase vytlačí tekutinu z mísy o objemu tý hromady a to všechno vyteče dělníkům na hlavu, je to jednoduchý a logický, na tom není nic nepochopitelného

hodnocení

4x

Záklopka tam není. Co bude v míse navíc, to přepadem přes sifon pokračuje dál do odpadu.

riva
hodnocení

4x

Pro staršího člověka bývá třeba lepší, když si ho odvezete na těch pár dnů domů a vrátí se do hotového.

hodnocení

3x

Cokoliv přidáte do mísy, to vám vytlačí vodu ze sifonu a řemeslníkům to vyteče mimo.

Takže NELZE použít WC i bez splachování.

jabraka*
hodnocení

2x

I když se opravují(revitalizují) všechny trubky a roury ve stoupačkách,pro WC je rozhodující odpadní potrubí.V té době nelze používat nejen WC,ale žádné spotřebiče s vodou.Pračka,myčka,dřez,koupelnové baterie .Ale útěchou bývá,že se opravuje vždy jen jedna stoupačka,je možno se domluvit se sousedy.Je bude čekat totéž za pár dní,takže jim to oplatíte.Nám komplet odpadní rouru a připokení ve sklepě vyměnili za dopoledne.Rozvody byly složitější,tam na to potřebovali týden.

hodnocení

0x
Já to vyřešil koupi chemického WC.Po ukončení rekonstrukce ho vrátil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]