Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plyn, ke kterému dodavateli

Od: pasekanka odpovědí: 5 změna:

Zdravím poradí mi prosím někdo ke kterému solidnímu dodavateli plynu bych mohla přejít od innogy od kterého jsem dnes dostala smlouvu, která se mi nelíbí z důvodu vysokých měsíčních záloh vzhledem k mému důchodu. Děkují moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenda22
hodnocení

2x
Krize ukazuje, ze stat neumi nic predvidat, resit teprve ne ale ovladatby chtel. Vydal povoleni 400 subjektum k obchodovani s energiemi ale absolutne zadna kontrola. Opakovani kampelicek v jine forme. Plyn je riziko a hledejte jiny zdroj tepla. Nejspise brzo skoncime jak to bylo na pocatku. Topeni v jedne mistnosti nekolik generaci. A EU jeste planuje daneni donu, topeni, aut. Vladnuti Bruselu je zkaza.

hodnocení

0x

To jste dostala standardní smlouvu podle normálního ceníku s ročními zálohami nebo jako dodavatel poslední instance?

pasekanka
hodnocení

Jako dodavatel poslední instance.

vlsta2*
hodnocení

0x

Zdravím, kolik jste měla spotřebu, v kWh nebo MW za alespoň poslední roky a kolik jste platila. Od toho vše odvijí.. Zálohy jsou jen zálohy... Berte roční čisté vyučtování. Mnoho lidí si neumí spočítat svoji spotřebu..

hodnocení

0x

Skoro každý druhý den, stejná otázka.

Buď ten, kdo Vás osloví, nebo hledat jiného dodavatele.

poradte.cz/...

zkuste hledat zde na poradně, kdo kam šel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]