Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čistička vzduchu

Od: petrkancl odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Nedávno jsme se přestěhovali do nově udělaného bytu a strašně se tam práší. Přemýšlel jsem jestli by mi v tomhle ohledu nepomohla čistička vzduchu. Myslíte, že to má cenu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jediné co má cenu, opakovaně vše vytírat. Je třeba odstranit zdroj prachu, tedy řešit příčinu a ne následek.

Vysavač není úplně ideální, to nejjemnější pustí zpět i HEPA filtr.

makk
hodnocení

0x

Čistička pomůže, ale nečekejte, že to bude úplně dobré. Proč se tam práší? Je to byt u frekventované cesty, nebo u továrny..?

kami123
hodnocení

0x

Ionizační čistička proti prachu funguje celkem účinně.

Ohledně zdravotní nezávadnosti by se dalo ale trochu polemizovat. Doporučoval bych v kombinaci s normální čističkou.

petrkancl
hodnocení

0x

Úplně asi nedokážu říct proč se v bytě práší. Možná je to lokalitou. Já si říkal, že je to tím jak je všechno nově udělané, ale nevím. Samozřejmě pravidelně uklízíme, ale jen hledám nové možnosti jak tomu pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]