Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám 10 let starou ruční okružní pilu Black and Decker KS227. Motor točí, ale na řezný kotouč se nepřenáší moment. Je v pile nějaká spojka na hřídeli (ose)? Když otáčím z rotorem přes větrací otvor žebra ventilátoru, má řezný kotouč velmi slabou snahu se otáčet. Nenazval bych to ani prokluz, jak je to slabé. Pila se blbě rozebírá, zatím se mi to nepodařilo. Měl jste to někdo rozebrané? Nejde mi o peníze, už jsem si objednal novou. Jsem proti zbytečnému vyhazování. Děkuji.
Je tam zubová prevodovka. Ložiska sa poškodili,mali vôľu a tá sa preniesla na zuby kolies,ktoré sa zničili. Záleži či na hriadeli rotora alebo na hriadeli kotúča. Tie ozubené kolesa na hriadeli kotúča sa u niektorých značiek aj predávajú ako náhradný diel.
Ono bude chytnuté aj to ozebené koleso. Výmena rotoru,ozubeného kolesa a všetkých ložísk bude nerentabilná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.