Nejste přihlášen/a.
Četl jsem tento dotaz a trochu mě vyděsilo, že stejný problém můžu mít i já. Taky ohřívám vodu v Dražicích.
Jenomže: já mám odtokovou hadičku zaústěnou do odpadu, vodoměr je společný ve sklepě a k upouštění vody při ohřevu dochází (a má docházet) zcela běžně. Navíc to mám zcela zakrytováno, a v podstatě provádím jen 1 x ročně to preventivní nazvednutní pojišťáku.Takže jak mám exaktně zjistit, jestli pojišťák funguje tak, jak má?
Nám vtloukali do hlavy že nezávaznost bezpečnostní normy je třeba brát jako bezpečnostní minimum co se dá udělat ...
Ovšem ten příběh automechanika, který v r. 2010 musel zacvaknout 250 000,- kč za 6 000 m3 vody, kterou vyvalil do kanálu přes pojišťák od boileru je děsivý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.