Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám tu dost zbytků minerální vlny.Takové v rolích co se dává a je určena na stropy půd,do šikmin atd.Mohu tuto vatu použít na zateplení rozvodů topení ve sklepě?
Myslel jsem obalit stáhnout drátem nebo lepenkou a přes to alobal kterého tu mám také dost.Nebo je to špatně? A je lepší zakoupit tubex a navlékat?
díky
Takto jsem izoloval potrubí ÚT ve sklepě běžně (už ale hodně dávno). Nařezal na přesnou šířku dle obvodu potrubí, omotal na potrubí a ovázal provizorně provázkem aby drželo. Pak omotal měkčí vlnitou lepenkou a po cca 20 cm přepáskoval PVC páskami. Je to dobré provádět ve dvou. Pokud použiješ ten pevný alobal, určitě to bude rovněž OK. Pouze je trochu problém s tím, že práce s vlnou je trochu "prašná".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.