Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mohl by mi někdo poradit ohledně vekokovní dlažby na terase? Mám ji položenou druhým rokem a po letošní vydařené zimě mi několik dlaždiček se uvolnilo, když na mě stoupnu tak vržou. Poradi mi někdo jak to co nejlépe spravit abych nemusel rozbíjet celou terasu?díky za info
ovolněné očistit, odstranit lepidlo co nedrží, vysát prach, penetraci, kvalitní lepidlo, kvalitní spárovačka a hotovo.
Ale pozor toto je rada bez znalosti Vašeho prostředí, páč je nutné zjistit proč se uvolnili. Třeby nekvalitní lepidlo, špatná práce. Kde došlo k oddělení kachličky, od lepidla, nebo i s lepidlem od povrchu?
mluvíte mi z duše pane Milane... jen si dovolím ještě dodat k příčínám... jestli třeba nejde o praskání podloží vlivem pohybu stavby.
Diky za odpověď,
Jen se chci ještě zeptat. Ta dlažba zatím drží při sobě nic se nevyklá ani spárovka není vypraskaná. Ale když na nějakou šlápnu tak zavrže. použil jsem sparovku od Murexinu a mrazuvzdorný flexibilní lepidlo, pod tím je hydroizolace odo Hasoftu pak spádový beton a pod ním je ještě IPA..Je nějaký způsob jak odstranit spárovku a dostat se těm dlaždicím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.