Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Develop.projekt www.barx Viia Vinci

Od: marcela* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,nemáte někdo zkušenost s touto develop.firmou www.barx.cz Popřípadě na co si dát pozor u devep.firmy,jak nepřijít o peníze,chtějí zálohy předem,lze to nějak ošetřit,na co si dát pozor ve smlouvě a je vůbec ta technologie ,kterou nabízejí bezpečná montované panely. Četla jsem diskuzi o firmě Canaba a jsem docela v šoku.Děkuji. Marcela

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučuji vřele zajet si do Vimperka a podívat se, jak vypadá ta fabrika (bývalá Jitona) co v ní hodlají ty baráky dělat. Pak myslím (po odeznění šoku *smich* ) budete mít jasno.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

jestli mate ajem o montovanem domku tak je tady vice firem jako haas chnovice. atirum Horaždovice,okal ,rd rymarov to jsou firmy ktery uz to hlavne delaji nejaky rok a na ty sezenete hodne referenci nema cenu kvuli jedne firme prijit o penize

aventura
hodnocení

0x

Dobrý den, taky se nám líbí projekt od Barxu. Jste z Č.B.? Je na Vás nějaké spojení? Neradi bychom nalítli :(

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den jestli minite na mne tak jsem kousek od Chanovic kde je hass a od Horazdovic kde je atrium delaji take montovane domky

aventura
hodnocení

0x

Jéé tak to jsem se špatně vyjádřila. Myslela jsem paní Marcelu. Jde mi o to že prodáváme byt a neradi bychom dopdli tak že nebudeme mít ani byt ani domek od Barxu. Proto mě zajímají různé informace k této firmě. Ale moc děkuji za Vaši odpověď.

camilka
hodnocení

Dloho jsem tady nebyla,tak snad se ještě kouknete.My jsme z CB a uvažovali jsme o Litvínovicích,jsme na tom stejně,museli bychom prodat byt,abychom to zafinancovali a mám staršný strach,že nakonec budeme bez bytu,domu i peněz...Hodně jsme zjištovali info na firmu,jenže je to nová firma,nemá zatím žádné výsledky,postavený dům jen vzor ve Vimperku,docela na nás udělal dojem i ten areál,kde se to bude celé vyrábět,je to krásně opranené,je vidět,že do toho dali dost peněz.Vše se nám noc zamlouvá,my uvažujeme o té variantě 4 kk. Jenže koukali jsme třeba na výpis z jejich obch.rejstříku a to je hrůza,za 2roky se tam otočilo dost jednatelů a všechno jsou to hodně mladí ,,kluci,,/roč.1985/,takže pro nás první -.Dále jsme si zjistili na katastru,že ty pozemky,kde se to má stavět,zatím nejsou jejich a je tam i nějaký problém s UP,takže další -.A pak jsme v šoku z jejich předběžné smlouvy,kterou nám dali k přečtení-jen samé zaplat a stále není nic naše,např. jsme chtěli po zaplacení pozemku,at nám ho tedy dají přepsat,at máme alespon nějakou jistotu,to prý nejde.No prostě nakonec do toho nejdeme,vím,že pokud se jim to povede,budu kolem chodit a říkat si,ach jo,ale je to pro nás velké riziko,máme 3děti.Takže jsme na začátku-sehnat parcelu,hrůza v CB jistě víte jaká je situace-a pak postupně stavět v subdodávkách,nic nás ale nebude tlačit.Jinak ten projekt je opravdu hodně líbyví,myslím i po stavební stránce OK,my bychom třeba nikdy nešli do jakékoliv dřevostavby/manžel je stavař a řeší velké průsery s tímto typem stavby/.Jestli se rozhodnete do toho jít,určitě to bude krásné bydleníčko,pro mne je hlavně super ta lokalita -Litvínovice,tam parcely prostě nejsou,jen Sting prodává,ale jen když si od nich necháte postavit domek.Marcela

arimas*

tak po tom vasem poslednim prispevku jste si vlastne uz odpovedela sama a to : PRYC OD NICH! *smich*

aventura

Dobrý den paní Marcelo,

děkuji Vám za odpověď. Taky jsme se snažili hledat kde co a přesně jak píšete. Taky jsem z Č.B. a taky nás láká lokalita Litvínovice. Dnes máme schůzku s panem C., tak jsme na to zvědavý. Jejich kupní smlouvu jsme četli a zděsili se. Už jsem měli i kupce na byt. Budeme to muset zrušit, protože o střechu přijít nehodláme. Pokud by už někde nějaký jejich dům stál tak bysme do toho asi šli, ale takhle si to asi taky nelajznem. Nikdy neříkej nikdy, takže kdybysme se rozhodli že i přes tyto samé - do toho půjdem, určitě Vás budu informovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]