Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ceresit na vlhkost- praskla nadobka

Od: dolezal odpovědí: 4 změna:
Dobry den,
Nema prosim nekdo stejnou zkusenost.
Po tydnu pouziti ceresit na vlhkost rozpustena tableta v nadobce zatuhla a tim vznikla prasklina. Tekutina vytekla na koberec. Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám podobnou zkušenost.

Po několika letech používání jsem zjistil, že je pod nádobkou vlhko. Tak jsem vzal mikrotenový sáček a vložil ho do nádoby. Odvlhčovač funguje dál, pouze musím jinak vylévat vodu.

hodnocení

0x

Zvlášní, používam již cca 10let a nikdy se mi nic takového nestalo. Ta nádoba je ale z tvrzeného ale křehkého plastu takže v případě pádu nebo nešikovného tuknutí může prasknout a je potřeba se podle toho chovat.

dolezal
hodnocení

Nikomu nic nespadlo,jsou zde dve praskliny a na druhe nadobce se prasklina zicina take tvorit.
Ceresit na vlhkost- praskla nadobka
Ceresit na vlhkost- praskla nadobka #2

Mužete dát foto celé nadoby? Protože tyhle příčky tam nemám. Zřejmě nějaké jiné provedení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]