Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

El.naradi Zn. Total

Od: tomo30® odpovědí: 4 změna:
Máte někdo konkrétní zkušenosti s čínskou značkou El. Nářadí TOTAL?
Zvažuji koupi bouraciho kladiva (50joulu)za cca 6000,-servis a zastoupení v Česku mají.diky za info, prosím jen konkrétní zkušenosti k dané značce, diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
O této značce slyším poprvé, ale když cenu porovnám s výkonným Bosch naradionline.cz/... s podobnými J, tak mi zde něco nesedí... Nemá tam být 5J?

hodnocení

0x

Doporučuji lacinější, výkonnější a známější značky bourací kladivo "Scheppach AB 1900". Mám s ním velice dobré zkušenosti. Neznámou značku TOTAL bych si nikdy nekoupil.

kare
A proč je scheppach známější, protože ho používá Pepa Libický?
Já Total znám, beru od nich 5W-40. *smich*

dylin
hodnocení

0x
Total je na úrovni Extol industrial a Scheppach. Osobně bych si to kladivo koupil. Jediný co mi na totalu vadí, je ta vyblinkana kombinace barev. Jinak ruční nářadí je za ty jejich ceny úplně super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]