Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem v bytě v nájmu a z podlahového žlábu ve sprchovém koutě se line zápach. Chtěla bych vyndat tu mřížku a vyčit odpad. Viz foto (ilustační) ovšem okolo toho je to zasilikované a nemůžu mřížku vyndat. Poradíte mi prosím jak na to? Krtek ani různé čištiče odpadu nepomohly. Pod tou mřížkou je nějaká plastová uchytka na vlasy. všem k ní se nemůžu dostat přes tuto zasilikonovaný žláb. Zkoušela jsem to silou, ale bojím se že to urvu a nebo něco pokazím.
Děkuji za všechny rady
U vsech sprchovych zlabu jde mrizka vyndat jen vytazenim nahoru. Staci k tomu bud origo hacek nebo pomoci sroubovaku, noze apod. Okraj bude zasilikonovany mezi dlazbou a zlabem. Spara vedle, u mrizky, by mela byt nezasilikonovana.
Vytáhnout pouze ten "plech".Zkusit tenkym nožem vyčistit spáru popř. něco stříknout ( WD...) Už to někdo páčil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.