Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych vybral a zakoupil ALU žebřík pro příležitostné práce kolem domu. Nejraději bych zvolil typ třídílný žebřík s možností použití na schody a sestavením 1/2/3 dílný + dvoják či dvoják s prodloužením. Nemáte někdo zkušenost s konkrétním výrobcem a typem žebříku? Chtěl bych, aby to vydrželo a hlavně bylo bezpečné. Díval jsem se především u výrobců Elkop, Alve a Krause. Nemáte někdo podobný doma? Díky.
Alve. Ten mám celoživotně odzkoušený , jak v civilu, tak v zaměstnání. Používám provedení 3x7,3x9, 3x11...
Alve je česká firma. Ale pokud by to bylo příležitostné použití, tak se dá koupit i levněji než Alve...
Třeba Drabest:
Zdravím, díky. Ten Alve se mi celkem zamlouvá, šel bych asi do 3x7 či 3x8. Jakou používáte řadu, Eurostyl či Forte?
XTline Žebřík 3x7 trojdílný hliníkový (jsou i jiné velikosti) domacitechnika.cz/...
Používáme na schodech i na zahradě v prudkém kopci. Nahoře se posune, takže jedna strana je kratší. Případně 3 díly se spojí na běžný žebř.
Zde je zákres po odkliknutí na fotce zelezarstvinakopecku.cz/...
já si koupil na práci ten obyčejný co je v OBI, tehda stál 1600,- dneska je možná už dražší... dělá se z toho I,A,L,U a na to co s tím provádím to stačí...jediný co mě na tom vadí, ale to je bohužel konstrukční záležitost, že když z toho mám U a stojím jakože na plošině, tak kopu nohou do toho kloubu, který je v prostřed...musím být obezřetný, abych v zápalu práce a čumění do stropu si nezkopl nohu nebo nesletěl. A taky to chce často promazávat ty klouby, když člověk dělá v prašném prostředí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.