Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit protékající přepínač sprchy?

Od: kuk* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám pákovou baterii (viz foto) a v označeném místě začala protékat voda. Jedná se o přepínač sprchy. Dá se to nějak opravit (hrubou silou oddělat kohoutek a vyměnit tam nějaké těsnění nebo tak něco) a nebo se to musí vyměnit celé? Díky
Jak opravit protékající přepínač sprchy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Prepinac se da rozdelat a pretesnit. Mozna lepsi varianta je prepinac koupit novy a vymenit. obchod-vtp.cz/...

hodnocení

0x

Ten kousek s čudlem koupíte v železářství za cca 250 kč. . Má to i několik variant. Měnili mi to minulý týden.

Jak opravit protékající přepínač sprchy? #2

hodnocení

0x

Ten přepínač stojí cca 250 kč, raději jsem koupila celou novou baterku v akci za 400 kč.

hodnocení

0x
Ten čudlík vyšroubujte proti směru hodinových ručiček. Vezmete klíč patřičné velikosti, nasadíte na těleso na místo k tomu určené a opět vytočíte celé těleso proti směru hodinových ručiček. Pak pošlete foto a můžeme poradit dál. Pokud chcete hodně ušetřit, bude vám pravděpodobně stačit koupit O-kroužek za pár korun o správné velikosti a trochu silikonové vazelíny. Vyšroubované těleso pak vezmete do obchodu s vodoinstalačním materiálem a oni vám prodají správnou velikost těsnění. No a nebo jak radili kolegové, koupit nový modul. Je to na vás. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]