Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik by mohla stát likvidace pražců?

Od: sts odpovědí: 13 změna:
Zdravím.
Nevíte kolik by mohla stát likvidace pražců.cca 1.m3.zůstalo mi to po bývalém majiteli.
a kde mi to vemou v praze nebo okolí.
Furt googlim a vyskakujou mi pražský služby.a pod.
P.S.ve sběrnym dvoře v uhřiněvsi mě stim vyhodily.
Zatim dík.

Kolik by mohla stát likvidace pražců?
Kolik by mohla stát likvidace pražců? #2

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Opaleni obcania s tym zakuria, ide zima, drevu sa potesia.

Topit pražci je přísně zakázáno. Ale je pravda, že jen bílým.

Hmm dříve s tím nádražáci kšeftovali-byl to ceněný artikl nejen na topení!

hodnocení

4x

Škoda, že už je to nařezaný. Pustil bych to do svahu, aby neujížděl.

asd1
hodnocení

4x

Zajistit svoz nebezpečného odpadu je povinnost obce..

Povinnosti obcí p/...

Většina lidí to nahází na hromadu a spálí, často to tak vyřeší i obec - svoz neb. odpadu 2x ročně, nahází to na traktor, odvezou za vesnici a "ekologicky"spálí..

hodnocení

3x

Hezké fotky. Už jen stačí napsat inzerát, zajít do první hospody v okolí kterou najdete a dohodnout se na vyvěšení inzerátu: "1m3 - daruji staré podkladní dřevo za láhev ... vína"

Jakého vína si musíte doplnit sama :)

jg®
hodnocení

2x

Nedávno jsem likvidoval pražce ve spalovně (v Brně). Pokud máte poblíž nějakou spalovnu nebezp. odpadu, tak legálně jedině tam. Cena 2500,- / t bez DPH.

jirik50*
hodnocení

1x

škoda, že jste tak daleko, já bych to bral

hodnocení

1x
Řešil jsem to samé, měl jsem je volně vyskládané za barákem a jednoho zimního dne byly pryč. Kdyby mi tam zloděj nechal vizitku, dostal by ještě flašku :)

sts
hodnocení

Asi zkusim inzerat:daruji za odvoz a uvidim jestli se někdo chytne.jinak dekuji za odpovedi.pálit se mi to nechce.jsem tu novej a rozhádat si sousedy nepotřebuju.
anonymni357

Presne,nechapu proc lide vyhazuji veci,ktere by jinemu mohly poslouzit,tak jste mel uvazovat od zacatku.

olinl

Také bych dal na inzerci, nejlepší by byla nějaká "místní", je větší pravděpodobnost, že přijde někdo s károu a odveze to..

jardaddd
hodnocení

0x

Lgybyste mel cestu do vychodnich cech, rad je tam prevezmu. odvezt ted nemam jak. 608461034

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]