Nejste přihlášen/a.
Kam posílat zálohy na el.Byl jsem u BOHEMIA ENERGY?
Určitě nikam. Váš dodavatel zkrachoval, tam v žádném případě. Nového dodavatele zřejmě ještě nemáte, když pokládáte tuto otázku, takže tu zálohu nemáte kam poslat. Dodavatelé poslední záchrany ( ČEZ,E.ON, PRE) mají na svých stránkách, že se sami ozvou zákazníkům spadajícím do oblasti jejich působnosti. Potom s některým z nich uzavřete novou smlouvu a pak už zálohy platit můžete. Teď si peníze odkládejte jen na svém účtu v bance nebo do šuplíku. Já osobně bych neplatil ani případný nedoplatek ve vyúčtování u B.E., počkal bych na upomínku, ale to je jen můj pocit, podložené to nemám, tak nebudu doporučovat.
tchýně má platby za el. i plyn. přes SIPO,chtěla dnes zrušit platby, ale na poště jí řekli, že to může jen BE, která to samozřejmě neudělá. takže se může dostat do situace,kdy bude platit 2x - BE a E.onu.? Jak z toho ven?
Česká pošta nezajišťuje ani neprovádí odstraňování Platebních položek SIPO vedených u jednotlivých Příjemců na dané spojovací číslo. Tyto činnosti musí zajistit Plátce s jednotlivými Příjemci sám. Úplné informace o zániku Smlouvy jsou uvedeny v Obchodních podmínkách SIPO pro plátce (čl. 10), které naleznete na těchto webových stránkách v oddílu "Dokumenty ke stažení"
zdroj: ceskaposta.cz/...
zrušit celé SIPO?
chci zrušit službu SIPO?
Zrušení služby SIPO je možné učinit podáním žádosti o ukončení Smlouvy dohodou, podáním výpovědi nebo odstoupení od Smlouvy na kterékoliv Provozovně nebo zasláním písemné žádosti prostřednictvím datové schránky ČP na ID datové schránky kr7cdry nebo e-mailem s elektronickým podpisem (kvalifikovaný certifikát) na e-mailovou adresu sipo-reklamace.vakvi@cpost.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.