Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zálohy na el

Od: tadeas* odpovědí: 6 změna:

Kam posílat zálohy na el.Byl jsem u BOHEMIA ENERGY?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Asi bych počkal až na upomínku.Zálohy jsou na příští odběry,ty se už nebudou dít od B.E.takže až od budoucího dodavatele.

hm*
hodnocení

2x

Řekl bych, že nikam. Převezme tě ... teď si nevzpomenu, jak je nazývají ... prostě ten, komu patří tvoje oblast, měli by se sami ozvat (ale může to trvat déle, protože je vás hodně). Předokládám, že až se ozvou, dají i vědět, jak to u nich bude s platbami.

hodnocení

2x

Určitě nikam. Váš dodavatel zkrachoval, tam v žádném případě. Nového dodavatele zřejmě ještě nemáte, když pokládáte tuto otázku, takže tu zálohu nemáte kam poslat. Dodavatelé poslední záchrany ( ČEZ,E.ON, PRE) mají na svých stránkách, že se sami ozvou zákazníkům spadajícím do oblasti jejich působnosti. Potom s některým z nich uzavřete novou smlouvu a pak už zálohy platit můžete. Teď si peníze odkládejte jen na svém účtu v bance nebo do šuplíku. Já osobně bych neplatil ani případný nedoplatek ve vyúčtování u B.E., počkal bych na upomínku, ale to je jen můj pocit, podložené to nemám, tak nebudu doporučovat.

hodnocení

0x

tchýně má platby za el. i plyn. přes SIPO,chtěla dnes zrušit platby, ale na poště jí řekli, že to může jen BE, která to samozřejmě neudělá. takže se může dostat do situace,kdy bude platit 2x - BE a E.onu.? Jak z toho ven?

Česká pošta nezajišťuje ani neprovádí odstraňování Platebních položek SIPO vedených u jednotlivých Příjemců na dané spojovací číslo. Tyto činnosti musí zajistit Plátce s jednotlivými Příjemci sám. Úplné informace o zániku Smlouvy jsou uvedeny v Obchodních podmínkách SIPO pro plátce (čl. 10), které naleznete na těchto webových stránkách v oddílu "Dokumenty ke stažení"

zdroj: ceskaposta.cz/...

zrušit celé SIPO?

chci zrušit službu SIPO?

Zrušení služby SIPO je možné učinit podáním žádosti o ukončení Smlouvy dohodou, podáním výpovědi nebo odstoupení od Smlouvy na kterékoliv Provozovně nebo zasláním písemné žádosti prostřednictvím datové schránky ČP na ID datové schránky kr7cdry nebo e-mailem s elektronickým podpisem (kvalifikovaný certifikát) na e-mailovou adresu sipo-reklamace.vakvi@cpost.cz

hodnocení

0x

Já jsem ihned ukončil platby a právě se přihlašuji jinam.Nic neposílejte. Počkejte na nového dodavatele, nebo si ho hledejte sám(a)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]