Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navařování IPY - do jaké teploty venku?

Od: kopretinaiva odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Poradíte mi, prosím? Firma, která mi měla opravit starou asfaltovou střechu mi asi 6x odložila termín a nyní je už studené počasí. Nyní se mi nabídla firma jiná, že to ještě před zimou udělají. Mám obavy, že to při současné nízké venkovní teplotě nebude dobře udělané. Můžete mne uklidnit? Děkuji za vaše zkušenosti a informace. Iva

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klidně i v mínusových teplotách.jen dodržet podmínku-IPU vzít z tepla a IHNED lepit , pokud bude zmrzlá bude při rozmotávání praskat a ve stávajícím počasí- nesmí být mokro , tedy nesmí při tom pršet.

asd1
hodnocení

2x

Při dodržení podmínek i v mrazu, nesmí do toho pršet nebo to lepit na mokrý...

Určitě modifikovanou lepenku, nejlíp s posypem, dodržet postup aby byla nalepená opravdu celoplošně + dodržet přesahy...

Příští týden bude sucho a teplo = ideální doba někdy odpoledne až střecha bude suchá. Starý volný všechno pryč (puchýře apod.) - pokud tam je voda tak to mráz zvedne a časem poškodí novou lepenku...

ipa
hodnocení

0x

Obavy jsou namístě, pokud to budou dělat butanovým hořákem je riziko, že se nataví jen tenká šlupka na povrchu. Nebývá to ale problém funkční, jen to není takové, jaké by mohlo.

hodnocení

0x

Není Ipa, jako jiná. Musíte sdělit přesné označení lepenky, páč některé můžete tavit i za velkého chladu mrazu.

orlibit.cz/...

ohyb za studena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]