Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zdravím všechny poradce.
Můj dotaz: Máte někdo zkušenosti s bezpečnostními dveřmi fy Karmel? Právě nám je tu nabízejí s množstevní slevou. Nabídka vypadá zajímavě, cena do devíti tisíc, dveře s certifikátem, na druhou stranu podomní dealeři mne vždy trochu znejistí. Oni tu tedy něco již montují, tak je celkem logické, že potávají i sousedy, ale stejně, osobní zkušenost je k nezaplacení. mám nebo nemám?
(Na jejich web www.vskarmel.cz samozřejmě taky juknu. Zítra se chci rozhodnout.)
Dobrý den,
Osobně žádné zkušenosti s touto firmou nemám, nicméně zvažujeme také výměnu vstupních dveří. V případě, že jste se rozhodli pro, tak bych se Vás rád zeptala na Vaší spokojenost a hlavně čím Vás nabídka tak zaujala( kromě ceny), protože přesně jak píšete ve Vašem příspěvku, tak podomní prodejci nikdy nebudili dvakrát mojí důvěru.Cena kterou uvádíte mi přijde na bezpečnostní dveře (pokud jsou i s bezpečnostním kováním a vložkou) celkem nízká. Jsou to opravdu bezpečnostní nebo pouze protipožární dveře.
Za Vaší případnou odpověd děkuji.
Dobrý večer,
zkuste se podívat na již namontované dvěře, to Vám poví také hodně.
Druhou věcí je ta cena.
Je klidně možné, že cena 9000,- může být pouze nějaká záloha, a v dohodě může být nějaká klausule, o úhradě zbytku...
Nenechte se tak rychle zlákat, a raději se nejdříve pozorně informujte,čtěte, a ptejte se těch, u kterých jsou tyto dveře již namontované...
NAkonec jsem ty dveře namontovat nechal. Nejsou to klsické bezpečnostní dveře jako třeba NEXT se šestti body a tak, ale ty bych taky za tu cenu nepořídil. Cena byla konečná, zámky neměnili (naše byly dostatečně olidní, přidali panoramatické kukátko, těsnění. Certifikované jsou jako protipožírní, nicméně jsou deklarovány i jako protiprůrazové a tvrdili mi (to jsem ještě neověřil) že pojišťovna na základě certifikátu navýší maximální plnění. Rozhodl jsem se pro ně nakonec proto, že podle mne každé dveře musí být lepší než ty panelákové laťovky, a to taky jsou, jsou to opravdu masivní dveře. A cenu jsem se rozhodl zaplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.