Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím odstranit fotku z hrnku?

Od: fifa odpovědí: 13 změna:
Není už hezká. Čím to vydrbat.
Čím odstranit fotku z hrnku?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardajagr
hodnocení

14x
Já bych si asi za 20kc koupil nový bílý hrnek...
minsk

Též mám stejný názor. Je to spotřební materiál. Pohledejte na googlu bílé hrnky-obrázky a kupte si nový, pokud tedy najdete úplně stejný tvar, asi o tohle se vám jedná, jste s ním spokojen, dobře se z něho pije i obsahově vyhovuje.

Žiletkou to nepůjde a i myčku bych netipla.

Jojo, popelnice bude potěšena:)

minsk

Staré hrnky se mnohdy hodí při opravách na rozmíchání sádry, lepidla na tapety, dětem na vodovky na štětce apod..

hodnocení

1x
Já bych asi opatrně zkusila žiletku. Čistím s ní třeba připáleniny na černém pečícím plechu.

hodnocení

1x
Pošlete mi adresu anebo číslo účtu a zaplatím Vám nebo pošlu nový hrnek s obrázkem na přání.Tento pokud se Vám nelíbí hoďte o zeď a pak do popelnice nebo na plot jako záklopku tyče či dekoraci...

makk
hodnocení

0x

Myslím, že pár umytí v myčce a bude to čistý.

Tak rychlé to není.

hodnocení

0x

nejjednodušší nechat to opískovat, pokud chcete trvanlivý povrch, tak komaxit, ale něco to stojí*zmateny*

komaxit na porcelán?

Má zdravotní atest pro styk s potravinami?

hodnocení

0x

Vydrbal bych to popelnicí a koupil nový hrnek.

jabraka*
hodnocení

0x

Potisky na porcelán se provádějí keramickými barvami a vypalují se.To je u kvalitních výrobků.Daly by se odstranit jen vybroušením.Smirkový papír waterproof 100 zrnitost.(pod vodou)

JABRAKA

slon

Už jsme v 21. století. Tiskárny umí divy. Vlastní praxe.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]