Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípojka k veřejnému osvetleni přes pozemek

Od: fex odpovědí: 6 změna:
Ahojte,
Uvažuji o koupi domu, přes jehož pozemek vědět kabel připojení veřejného osvětlení (vzduchem).
Má tento kabel nějaké ochranné pásmo? Nechávali jste někdo u obce posunout nebo tak něco?
Díky za info.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

každé energetické zařízení má ochranné pásmo

hodnocení

0x
Samozřejmě, že má ochranný pásmo. Chceš tam něco přistavovat?
Ono je často lepší to něco postavit jinde. Ne, že by cokoliv nešlo přeložit, to jde. Ale dost určitě si přeložku budeš platit sám a až uvidíš cenu tak si to rozmyslíš.

Kabel VO bude zřejmě města (obce) a tam by přeložení nemuselo stát zase až tolik.

Ano, pokud by to patřilo ČEZu nebo EG-D, tak za pár metrů to bude přes půl milionu jen to hvízdne..

fex
hodnocení

0x

Ono mě to vedení kablu pro VO až tak nevadí, nyí je vzdáleno cca 4m od stávajícího domu, který buď pujde k zemi a na jeho místě se bude stavět nový,nebo se stávající zachová. Tam to ochranné pásmo asi nebudš nějak velké.

Nicméně spíš by se mi líbilo, kdyby tam vůbec nebylo, aby mi před zahradu tento kabel nevedl.. uvidíme.

tm
hodnocení

0x

Na kablík by měli mít věcné břemeno - mají?

fex
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]