Nejste přihlášen/a.
Snažil jsem se něco k tématu najít, ale zdá se že na českém internetu o tom není ani slovo. Potřebuji dodatečný průduch, jádrové vrtání samozřejmě není problém. Mám ale trochu obavu o narušení celistvosti zateplení. Fasádu prý nepoškodí, ikdyž se stejně docela obávám, jestli tlak zevnitř na vrstvu lepidla s perlinkou nezpůsobí popraskání v okolí. Zatepleno mám vatou. Říkám si jeestl tam nebude zbytečně problematický detail, na stěnu prší, zateče mezírkou kolem průduchu a bude problém. Řešil to někdo?
To jsme zde řešili minulý týden. Předvrtat slabým přes celou zeď a pak z obou stran do půlky. korunkou.Musíte to zabezpečit proti dešti, stejně, jako polochu fasády.
Tento problém není až tak technický,ale právní.Dokonce řešení není v představenstvu SVJ ,ale v bance,která má záruku v ůvěru na zateplení.Ta vyžaduje zaručit jistotu,že pokud není úvěr splacen,zásahy schvaluje banka.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.