Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si tento výrobek - dle reklamy je to rychlejší než štětcem.
Uvádím výrobek a ne prodejce, ale je to jedno.
Po naplnění válečku abych nemusel lést na židli a natažení pod úhlem ke stropu se to našroubování ulomilo - asi pod váhou ( sála stěny plastu byla asi 2 mm ) - to když je to profi tak to modré nemůže být kovové a nebo plné.
Takže jsem to potom držel za rukověť bez násady a když jsem tam měl barvu sytosti dle obrázku, tak přes tu pěnu nebo co to je co se odvaluje na stěně nic neprotékalo.
Až když jsem barvu hodně zředil, tak teprve to šlo, ale barva na stěně nebyla téměř vidět.
Tak jsem to vzdal a přešel na klasický způsob štětcem.
Protože jsem často používal klasický plyšový váleček na malování a vím,jaký je problém umýt tento váleček od červené barvy,než se pak použije na bílou barvu,Když se použije jen na jednu barvu,pak bych to pochopil.Pro laika se jednou za čas malování vyplatí vyjmout ho ze skříně.Já místnost vymaluji jednoduchým válečkem bez jakých koliv problémů,tento "speciál je zcela zbytečně komplikovaný a drahý.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.