Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte s tím někdo zkušenosti

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem si tento výrobek - dle reklamy je to rychlejší než štětcem.

besta-shop.cz/...

Uvádím výrobek a ne prodejce, ale je to jedno.

Po naplnění válečku abych nemusel lést na židli a natažení pod úhlem ke stropu se to našroubování ulomilo - asi pod váhou ( sála stěny plastu byla asi 2 mm ) - to když je to profi tak to modré nemůže být kovové a nebo plné.

Takže jsem to potom držel za rukověť bez násady a když jsem tam měl barvu sytosti dle obrázku, tak přes tu pěnu nebo co to je co se odvaluje na stěně nic neprotékalo.

Až když jsem barvu hodně zředil, tak teprve to šlo, ale barva na stěně nebyla téměř vidět.

Tak jsem to vzdal a přešel na klasický způsob štětcem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A na co se ptáte? Je to běžný šmejd z Teleshoppingu, možná ještě horší. Profesionální sada na malování za tři stovky, dobrá sranda :)

hodnocení

Myslím, že to bylo odsud.

kare
hodnocení

0x
Tak nekupujete věc kde je napsáno profi a stojí to míň než kvalitní váleček. :)
Známá to měla a nejdřív jí barva z toho nešla a po naředění tekla všude.
PS: ani bych to nechtěl čistit. Raději klasický váleček. :)

asd1
hodnocení

0x

Holt jsi šmejdům z šopotellingu skočil na špek *smich*

jabraka*
hodnocení

0x

Protože jsem často používal klasický plyšový váleček na malování a vím,jaký je problém umýt tento váleček od červené barvy,než se pak použije na bílou barvu,Když se použije jen na jednu barvu,pak bych to pochopil.Pro laika se jednou za čas malování vyplatí vyjmout ho ze skříně.Já místnost vymaluji jednoduchým válečkem bez jakých koliv problémů,tento "speciál je zcela zbytečně komplikovaný a drahý.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]