Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpudit kunu?

Od: bella odpovědí: 12 změna:

Objevila se nám doma na půdě kuna a demoluje co může... poradte prosim co zabírá? p.s: rádio jsme zkoušeli, budík taky, spreje taky a pořád se vrací... nechceme, aby u nás měla mladé

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Já jsem si na půdu uskladnil pár vajec napíchaných fridexem.Zmizeli i s kunou.

hodnocení

2x

Prodává se Kuna stop gel (docela zajímavý příbalový leták), také odpuzovač (kdybych garážovala venku, asi si ho koupím, kdysi mi dost ohryzaly kabely u auta) aj.

Asi bych si uložila na půdě ta fridex. vajíčka a přidala i ten gel.

Jak odpudit kunu?

jurajjuraj*
hodnocení

1x

sklopec, do neho musli tycinky a pak zlikvidovat

hodnocení

1x

Najít díru, kudy se tam dostává - tu ucpat a zabránit jí, aby se tam mohla vracet. Před tím ji samozřejmě vyhnat - zkombinovat 2-3 věci - pachový odpuzovač, zvukový odpuzovač, možná jed nebo sklopec.
Kdysi jsem o tom napsal článek, který ode mně převzali tady Jak se zbavit kun/...

111®
hodnocení

0x

humánně zlikvidovat a to by mohl poradit veterinář

hodnocení

0x

1. Zablokovat vsetky pristupy (pouzit dosky, pletivo, plech ...)

2. Chytit do pasce a odviezt daleko

3. Otravit alebo pouzit pascu, ktora ju zabije.

Vyber podla vasho svedomia a pristupu k prirode.

Hmmmm...

1. nefunguje

2. jednou se mi povedlo, kuna byla odvezena do záchranné stanice a byl malér, který jsem uhrála pouze vysvětlením, že jsem klec políčila na úplně jiné zvíře, ale chytla se kuna

anonymni357

Uzavreni pristupu NEMUZE nefungovat,bud to udelate dobre,nebo blbe.

No tak asi to vždycky dobře udělat nejde, kuně stačí fakt malý otvor.

makk
hodnocení

0x

Říká se, že pomáhají lidské vlasy, ale odzkoušeno nemám. Ale mám odzkoušeno, že když je na dvoře pes, kuna se vám vyhýbá obloukem.

bella
hodnocení

Děkuji za všechny tipy! Co se týče děr, tak to není možné, vždy si ta potvora něco najde *zed* a zabíjet ji taky nechci, na to asi nemám srdce *plac* koukala jsem po nějaké té elektonické plašičce nebo odpuzovači, ale nějak se v tom nevyznám... nemáte někdo zkušenosti s tímto? vyplasto.cz/... Cenově vychází tak nějak mezi co jsem koukala i na ostatní

mate59

Plašička je k ničemu,vyhozené peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat kunu na půdě
Otázky na téma jed na kuny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]