Nejste přihlášen/a.
Objevila se nám doma na půdě kuna a demoluje co může... poradte prosim co zabírá? p.s: rádio jsme zkoušeli, budík taky, spreje taky a pořád se vrací... nechceme, aby u nás měla mladé
Najít díru, kudy se tam dostává - tu ucpat a zabránit jí, aby se tam mohla vracet. Před tím ji samozřejmě vyhnat - zkombinovat 2-3 věci - pachový odpuzovač, zvukový odpuzovač, možná jed nebo sklopec.
Kdysi jsem o tom napsal článek, který ode mně převzali tady Jak se zbavit kun/...
1. Zablokovat vsetky pristupy (pouzit dosky, pletivo, plech ...)
2. Chytit do pasce a odviezt daleko
3. Otravit alebo pouzit pascu, ktora ju zabije.
Vyber podla vasho svedomia a pristupu k prirode.
Děkuji za všechny tipy! Co se týče děr, tak to není možné, vždy si ta potvora něco najde a zabíjet ji taky nechci, na to asi nemám srdce
koukala jsem po nějaké té elektonické plašičce nebo odpuzovači, ale nějak se v tom nevyznám... nemáte někdo zkušenosti s tímto? vyplasto.cz/... Cenově vychází tak nějak mezi co jsem koukala i na ostatní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.