Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní sekačka - je Unašeč v pořádku + namazat šroub?

Od: flicek® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz, je podle fotek Unašeč v pořádku. Je to od zahradního sekačky. Sundal jsem nože a zajímá mně, zda jde podle fotek vidět na unašeči nějaká závada.
Druhá otázka je až budu dávaz zpátky nuž. Mám šroub (viz. obrázek) namazat něčím? Třeba vazelínou a nebo ho mám očisiti od špiny a mastnoty a našroubovat ho zpátky. Jde mi o to, aby se mi zase za rok dobře povoloval a nebyl nějak moc zatuhlí. Děkuji moc.

Zahradní sekačka - je Unašeč v pořádku + namazat šroub?
Zahradní sekačka - je Unašeč v pořádku + namazat šroub? #2
Zahradní sekačka - je Unašeč v pořádku + namazat šroub? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No závada - nejčastější problém je ohnutá hřídel po kolizi nože s šutrem, ale to z fotky nepozná nikdo.

Mazat určitě - já to mažu grafitovou vazelínou

hodnocení

1x
Výstupky na unašeči, které zapadnou do otvorů nože, jsou v pořádku, nůž se nebude protáčet a dotahovat šroub... šroub občas lehce mažu ... Ale i nenamazaný nebývá velký problém...

hodnocení

0x

Ještě si pořádně prohlédni ten litinový unášeč. Ze všech stran pootočením. Může se stát, že někdy praskne v místě pojistného klínku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]