Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
můžete mi prosím poradit? Mám možnost jíd bydlet do Slezské Ostravy, konkrétně ulice Michalkovická. Jelikož jsem tu nový, neznám bližší poměry.
Budu rád za všechny názory.
Díky
Radek H
Tato část Ostravy je k bydlení jednou z nejlepších, nejvýhodnějších. Blízko do centra s výbornou MHD, Bez nadměrného automobilového provozu, ale...Michálkovická je dlouhá 3,5 km, takže záleží na tom, kde se chcete usídlit. Napište č.p., pak se to dá lépe posoudit. Každopádně myslím, že s Michálkovickou neprohloupíte!
Řekl bych, že Radek měl na mysli spíš informaci o místě, než nabídku vaší realitky ke koupi bytu. Realitka ho za ty peníze nemůže prodat?
Jak123, teď ještě prozraďte, jaká finta RK se skrývá za tím praporkem "prodáno". .Tedy krom toho, že to nemázli, aby ukázali, že prodávají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.