Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení Slezská Ostrava - Michalkovická

Od: radekhal odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

můžete mi prosím poradit? Mám možnost jíd bydlet do Slezské Ostravy, konkrétně ulice Michalkovická. Jelikož jsem tu nový, neznám bližší poměry.

Budu rád za všechny názory.

Díky

Radek H

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tato část Ostravy je k bydlení jednou z nejlepších, nejvýhodnějších. Blízko do centra s výbornou MHD, Bez nadměrného automobilového provozu, ale...Michálkovická je dlouhá 3,5 km, takže záleží na tom, kde se chcete usídlit. Napište č.p., pak se to dá lépe posoudit. Každopádně myslím, že s Michálkovickou neprohloupíte!

hodnocení

0x

V uvedeném odkazu videa je popsáno bydlení na Michálkovické ul. v Ostravě:

rksting.cz/...

Řekl bych, že Radek měl na mysli spíš informaci o místě, než nabídku vaší realitky ke koupi bytu. Realitka ho za ty peníze nemůže prodat?

berger1

Jak123, teď ještě prozraďte, jaká finta RK se skrývá za tím praporkem "prodáno". *nevi*.Tedy krom toho, že to nemázli, aby ukázali, že prodávají...

Nejsem makléř, ani zaměstnanec uvedené realitky. Jen mě napadlo že by tázajícího mohlo zajímat, jak vypadá ul. Michálkovická a okolí. S bytem a prodejem to nemá nic společného.

*zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]