Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mycka nadobi

Od: lilil odpovědí: 5 změna:
Kdo ma, jak je spokojeny s myčkou Whirlpool 6 th sense a v kterem roce se asi vyrabely?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Spíš než na množství programů se podívej na rozložení košů. Programy stejně budeš používat dva nejoblíbenější a víc těšit nebudeš. Doporučil bych ti Bosch/Siemens které mají třetí patro - šufle na příbory. Kdo si na to zvykne, ten už by "normální" košík na příbory v myčce nechtěl.

hodnocení

0x

Na netu, třeba na Heureka.cz si najděte vybrané zboží a vyrolujte na recenze.

hodnocení

0x

Ano tu mám. Integrovanou - tedy vestavnou.

Bude jí asi 6 let. A spokojenost? Na 6. smysl moc nemyju, neb ona vždy vybere dlouhý program. Večer zapínám na krátké 45 min. mytí raději.

Co víc chcete vědět?

berger1
hodnocení

0x

Mám ji pátý rok, 6 smysl nepoužívám. Koš na příbory, který zmínil Totak, má. Bohužel dva měsíce po záruce závada na čerpadle, drahá součástka. (Řešil jsem to neoficiálně s prodejcem, nakonec to pod záruku spadlo *frajer*). Celkem jsem spokojen.

lilil
hodnocení

Dekuji za odpovedi. A nadobi je ciste a susi dobre.a jak ma reseno otvirani dvirek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]