Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárování dlažebních kamenů

Od: petrkuba1 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,pod budoucí pergolu jsem nachystal podlahu z nepravidelných kamenů. Kameny jsem usadil do betonu a čeká mě spárování. Čím nejlépe spárovat? Moje představa je,že použiji písek s cementem v poměru 1:3. Namíchal by jsem to řídký a pomocí sáčku dávkoval a mazačkou dospároval. Nevím, jestli je tohle správné řešení,tak prosím o radu,jestli něco změnit.Dekuji Petr.
Spárování dlažebních kamenů

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

0x

Vyspárujte betonem

05.10.21 19:35

to určitě*zed*

spu

Myslíte, že se mu to vyspáruje, když to pomlátí hlavou?

hodnocení

0x

Na přírodní kameny se používají speciální spárovací malty s přídavkem trasu. Jsou hydrofobizované, tudíž lépe odolávají vsaku deště

sakret.cz/...

re4zon
hodnocení

0x
Ja prakticky tentyz kamen sparoval smesi venkovni sparovacky (nejaky ceresit na siroke spary), cementu a kremiciteho pisku. Pomer pokud si dobre vzpominam 1:1:2. Konzistence trochu hustsi nez na obklady. Po par letech to je zatim v perfektnim stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]