Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebovala bych poradit, kde seženu dřevěný kryt na radiátor...dá se sehnat někde v baumaxu apod nebo spíš od truhláře na míru a nakolik cca vyjde? je na takový ten starší litinový radiátor - délka 100,hloubka 20cm
Díky všem za radu
Tak u radiátoru bude stůl? Tak proč ještě kryt?Dal bych polici jen na něj.Měl jsem tam kytičky.Aby se nepřehřály,dal jsem nahoru polystyren tl.50mm a na něj nalepil pěkné prkno.Polystyren jsem přelepil tapetou.
JABRAKA
Přesně jak píše jabraka nebo toještě protáhnout na stěně pod celé okno a udělat police a máte i věci kam odložit a ještě to nadělá parádu .
no ono to je u nás dost limitováno prostorem, k radiátoru musí být přiražený jídelní stůl, takže ty police nepřipadají v úvahu. spíš mi jde o to, že se mi při jídle nebude líbit koukat na ošklivý radiátor , i když se natře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.