Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kryt na radiátor

Od: teri* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

potřebovala bych poradit, kde seženu dřevěný kryt na radiátor...dá se sehnat někde v baumaxu apod nebo spíš od truhláře na míru a nakolik cca vyjde? je na takový ten starší litinový radiátor - délka 100,hloubka 20cm

Díky všem za radu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Skutečně je nejlepší si ho vyrobit sám.pár latěk se dá koupit,šrouby a úhelníčky také,elektrický šroubovák a kryt je hotov na míru.Zapoměl jsem na ruční pilku.No a nakonec trochu barvy anebo laku a je hotovo.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

2x

Tak u radiátoru bude stůl? Tak proč ještě kryt?Dal bych polici jen na něj.Měl jsem tam kytičky.Aby se nepřehřály,dal jsem nahoru polystyren tl.50mm a na něj nalepil pěkné prkno.Polystyren jsem přelepil tapetou.

JABRAKA

teri*
hodnocení

díky, police je dobrý nápad, pokud teda ten stůl topení nepřekryje, to ještě nevím, protože kuchyň je v rekonstrukci a stůl ještě nemáme vybraný, ale tak dlouhý asi stejně nebude

kytka*
hodnocení

0x

Přesně jak píše jabraka nebo toještě protáhnout na stěně pod celé okno a udělat police a máte i věci kam odložit a ještě to nadělá parádu .

teri*
hodnocení

no ono to je u nás dost limitováno prostorem, k radiátoru musí být přiražený jídelní stůl, takže ty police nepřipadají v úvahu. spíš mi jde o to, že se mi při jídle nebude líbit koukat na ošklivý radiátor :(, i když se natře

kytka*

Tak vyměňte radiátor ,až se přestane topit za panel a bude to?!

teri*
hodnocení

to je samozřejmě taky řešení, já bych ho vyměnila hned, ale přítel zas tvrdí, že tyhle radiátory jsou na vytápění nejlepší, takže se snažím najít kompromis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]