Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapravení otvoru pro kouřovod digestoře

Od: samotcze* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

v rámci rekonstrukce jsme udělali hranaté potrubí od digestoře do starého komína, určeného pouze pro digestoř, na konci u komína mám redukci z hranatého na klasiku, jelikož bych ten hranatý do komína nedostal kvůli šířky. Nemáme tam zděř, to snad není problém. Jak zapravit otvor, můžu použít montážní pěnu, nebo maltu? Moc děkuji, Tomáš

Zapravení otvoru pro kouřovod digestoře

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

4x

No a já si zase přihodím to svoje...kousek sádry...a hotovo :)

hodnocení

3x

Pouzijte montazni penu, po vytvrzeni oriznete cca 2cm pod uroven, zamaznete hrubou omitkou, pripadne prestukujte po vyschnuti hrube omitky.

hodnocení

3x

Já bych použil maltu, kousky cihel a nakonec naštukovat.

hodnocení

3x

Vypěnit, oříznout, natáhnout lepidlem a štukem,

samotcze*
hodnocení

Zdravím,

moc všem díky za odpověď, takže nic složitého, ale radši jsem si to chtěl ověřit. Vypěním to a případně zadělám sádrovou omítkou (vyrovnávali jsme celou stěnu sádrovkou), nicméně celý ten kouřovod bude schovaný v podhledu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]