Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, jestli můžu použít bezbarvý lak na malbu? , abych docílíl povrchu lesklého na dotyk jako by povrchu hladké keramiky. Mám již vymalováno, ale není to podle mých představ. Je to v paneláku na chodbě, jak se to dříve dělalo.
O něčem takovém jsem nikdy v životě neslyšela a myslím si, že s tím bezbarvým lakem by to byla chyba. Zdi musí dýchat, ale zase s panelákem nemám zkušenost.
re4zon
Vy mate zive zdi s plicemi? A jak to delaji v koupelne pod obkladem, pres ten se jim asi moc dobre nedycha?
Nn, lingrustu nemyslím. Je to pravděpodobně email, ale ten my nebyli schopni přesně namíchat. Kdežto barvu od primalexu mi namichali téměř přesně, ale mrzí mě, že jedna stěna je na omak hladká a druhá právě teď natřená je spíš hrubší jako klasický malířský nátěr. Tak nevím jak teď docílit té hladkosti. Jestli není nějaká finta?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.