Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace? Šťukování

Od: joseff* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. V bytě jsme oškrábali starou malbu a byly nám dělané nové zdi. Štukováni a malovani. Na obrázku je výsledek. Povrch není rovný, hladký a přemýšlíme co s tím. Co na to říkáte, reklamace? Řešení jak to případně opravit když už je štuk zamalovaný a chceme zdi rovné. Díky
Reklamace? Šťukování

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je malba hlinková, tak omýt a přeštukovat nebo přestěrkovat. Pokud je malba více akrylátová, lze nanést zředěnou penetraci na snížení savosti a lepší adhezi následné vrstvy. Nakonec přemalovat. Štuk je dobré před výmalbou natřít vápenným pačokem

kami123
hodnocení

2x

Já obvykle do témat stavebnictví moc nepíšu, jelikož v tom nemám moc zkušností, ani nejsem nijak esteticky založený,

ale toto je podle mne práce hodna chléva, ne bytu.

Pokud to dělal někdo za pár korun na pivo, tak budiž oprava za své.

Pokud to dělal řemeslník za běžné ceny, trval bych na opravě. Alespoň ten roh.

el
hodnocení

2x

Já nejsem zedník, vyštukoval jsem možná kolem 100-200 M2 za celý život, ale takhle jsem to nezmrvil ani když jsem se to učil.
Za tohle chtít peníze... to chce odvahu, reklamujte!

dylin
hodnocení

2x
Tohle je fakt špatný. Tak špatný, že vážně přemýšlím, že se začnu živit jako zedník. Protože jestli tohle nějaké prase zpenezuje, tak už nemám strach z ničeho. Budete to muset strhnout drapatym hladitkem a nechat prestukovat. Teď to můžete zkusit sami nastukovat nebo třeba něčí děti.horsi to být nemůže

hodnocení

0x

Reklamovat můžete, ale obávám se, že po zaplacení již nic nezmůžete.

Předělat někým šikovnějším.

Hrboly přebrousit, malbu ošrábat a omýt, nový štuk a malba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na štukování
Otázky na téma štukování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]