Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nárok na nějaký příspěvek při 3.stupni invalidity?

Od: raduna odpovědí: 4 změna:

Pracovala jsem ale dříve byli nízké platy a

platím si důchodové připojištění a mám třetí stupeň

a je mi 54 lel a karcinom plic,jen chci vědět zda mohu

žádat o příspěvek na bydlení .Pracovala jsem...není to tak

že bych nedělala,mám dvě dospělé děti,takže byla i

mateřská dovolená...Jen nechápu,proč lidi co byli na

dávkách mají daleko víc peněz,asi se

nevyplácí pracovat.,oni holt dostanou průměr

Děkuji to je vše

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podmínky pro nárok na vyplácení příspěvku na bydlení:

mpsv.cz/...

hodnocení

2x

Na každé radnici, v každé nemocnici, v každém domově důchodců má kancelář sociální pracovnice, která tohle ví, má u sebe dotazníky a pomůže s vyplňováním a s odesláním na správné místo. Vyhledejte ji, pomůže. *hej*Vlastní zkušenost.

jirib
hodnocení

0x
Ti lidé většinou berou sociální dávky na počet nezletilých dětí v domácnosti tj.rodinné životní minimum...
Žádat můžete,zda vám úřad vyhoví,se dozvíte posléze.Nic vás to stát nebude jen nervy,papírování,ježdění po úřadech,výpisy z účtů několik měsíců zpětně,výpis majetku...
Zamiřte na sociálku.

riva
hodnocení

0x

Třeba máte možnost získat příspěvek na péči mpsv.cz/.... Je určen k tomu, abyste si z něj platila pomoc - ale tím vám zbyde víc peněz na nájem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]