Zdravím, sůl do myčky z druhé ruky jsem nasypala hned po zapojení (minimálně kilo určitě), to mi svítila kontrolka nedostatku soli. Myčku máme zapojenou téměř dva roky, pouštíme ji cca jednou za dva dny. Poslední týden myčka tak dobře nemyje (používáme ovšem pořád stejné tablety a leštidlo a stejný program). Mohlo by to být nedostatkem soli? Kontrolka ovšem nesvítí. Je mi to divné, protože často lidé píšou, že jim sůl do myčky vydrží tak měsíc až půl roku maximálně a nám to právě nic nehlásí. Někde píšou, že pokud se do myčky dává tableta, že sůl ani není zapotřebí. Tak jsem z toho trochu jelen. Díky za rady a postřehy.
Není to normální a to ani u měkké vody, natož u tvrdé. Je ale možné, že někde v nastavení myčky máte, aby myčka sůl nebrala (právě proto, že používáte all in one tablety). Koneckonců, množství soli v myčce můžete zkontrolovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.