Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace korkových dlaždic

Od: heleimadoe* odpovědí: 5 změna:

Jak mám opravit odřené korkové dlaždice? Stačí to nalakovat bezbarvým lakem? Děkuji předem za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jak renovovat? Obrousit a znovu nalakovat. Přečtěte si podrobněji třeba zde: hobby.idnes.cz/...

heleimadoe*
hodnocení

Pěkný článek, díky. Ještě mi poraďte, jaký mám použít lak, prý je i ve spreji? H.

lidus*
hodnocení

0x

Mladí je mají v chodbě a tam kde byly dlaždice vyšlapané je vyměnily za nové.

heleimadoe*
hodnocení

J8 teda vyšlapané nemám, ale jsou tam tmavší místa, tak snad tím bezbarvým.lakem to pomůže. Díky. H.

jabraka*

Když už se dáš do nějakého lakování,tak se vyplatí celou plochu přebrousit,aby se odstranily zašlapané nečistoty a pak celo znovu natřít.Spray nedoporučuji,jednak je drahý,a líp drží a vsakuje se lak,který se vetře do povrchu štětcem.Jsou na trhu laky,rozpustné ve vodě,dokonce jsem podlahu natíral tak,že stačilo lak širokou špachtlí rozhrnovat.Vrstva může být poměrně silná,i 1 mm.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]