Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradci,
Máte prosím tip na e-shop, kde lze prokazatelně zakoupit vodovodní pancéřované hadičky v nejlepší kvalitě?
Mám zapuštěnou vanu, kde přívody jsou pod vanou a po 13 letech je chci z preventivních důvodů vyměnit. Stávající hadičky jsou originál ke značkové baterii a celý proces výměny nebude zcela jednoduchý, proto hledám co nejlepší kvalitu..
Místní prodejci prodávají standartní kvalitu...
Díky všem za tipy...
3x
Eshop si vyberte podle ceny, ale hadice bych doporučil tyto: obchod-vtp.cz/... . Ona to není vlastně hadice, ale nerezová trubka, která jde ohnout (je navlněná). Takže použií stejné a trvanlivost mnohem vyšší.
0x
Nerezovy vlnovec je fajn, len sa obavam, ci sa vyraba aj v prevedeni vonkajsi / vnutorny zavit. V baterii zvyknu byt vnutorne zavity ...
Hotové nerezové vlnovce k batériám so závitom M10 predáva / vyrába minimálne AZ Pokorný - Flexira (www.flexira.cz) a Merabell Technologies (www.merabell.cz).
0x
eshop-koupelny-topeni.cz/...
0x
Já před cca 2 roky dával ty Merabell a ještě jedna firma - potřeboval jsem na stojánkové baterie M10- 3/8". Provedení bylo prakticky stejné, pouze se lišily délky - jedna firma dělala 30..40..50 ...cma druhá 35...45...55... cm. Stály pár něco přes1.000 Kč a tenkrát nebyly / aspoň já nenašel/ cz provedení za cca 200 Kč/pár. Tj jednoznačně nerezové vlnovcové provedení - to je nadosmrti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.