Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradci,
Máte prosím tip na e-shop, kde lze prokazatelně zakoupit vodovodní pancéřované hadičky v nejlepší kvalitě?
Mám zapuštěnou vanu, kde přívody jsou pod vanou a po 13 letech je chci z preventivních důvodů vyměnit. Stávající hadičky jsou originál ke značkové baterii a celý proces výměny nebude zcela jednoduchý, proto hledám co nejlepší kvalitu..
Místní prodejci prodávají standartní kvalitu...
Díky všem za tipy...
Eshop si vyberte podle ceny, ale hadice bych doporučil tyto: obchod-vtp.cz/... . Ona to není vlastně hadice, ale nerezová trubka, která jde ohnout (je navlněná). Takže použií stejné a trvanlivost mnohem vyšší.
Nerezovy vlnovec je fajn, len sa obavam, ci sa vyraba aj v prevedeni vonkajsi / vnutorny zavit. V baterii zvyknu byt vnutorne zavity ...
Hotové nerezové vlnovce k batériám so závitom M10 predáva / vyrába minimálne AZ Pokorný - Flexira (www.flexira.cz) a Merabell Technologies (www.merabell.cz).
Já před cca 2 roky dával ty Merabell a ještě jedna firma - potřeboval jsem na stojánkové baterie M10- 3/8". Provedení bylo prakticky stejné, pouze se lišily délky - jedna firma dělala 30..40..50 ...cma druhá 35...45...55... cm. Stály pár něco přes1.000 Kč a tenkrát nebyly / aspoň já nenašel/ cz provedení za cca 200 Kč/pár. Tj jednoznačně nerezové vlnovcové provedení - to je nadosmrti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.