Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní pancéřované hadice

Od: michalbc® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den poradci,

Máte prosím tip na e-shop, kde lze prokazatelně zakoupit vodovodní pancéřované hadičky v nejlepší kvalitě?

Mám zapuštěnou vanu, kde přívody jsou pod vanou a po 13 letech je chci z preventivních důvodů vyměnit. Stávající hadičky jsou originál ke značkové baterii a celý proces výměny nebude zcela jednoduchý, proto hledám co nejlepší kvalitu..

Místní prodejci prodávají standartní kvalitu...

Díky všem za tipy...

Kvalitní pancéřované hadice
Kvalitní pancéřované hadice #2

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

3x

Eshop si vyberte podle ceny, ale hadice bych doporučil tyto: obchod-vtp.cz/... . Ona to není vlastně hadice, ale nerezová trubka, která jde ohnout (je navlněná). Takže použií stejné a trvanlivost mnohem vyšší.

Nelze pouzit k baterii, vhodne tak na dopojeni kotle nebo klimatizace.
@clas dělají se s ukončením M10, sám mám doma už všude dané nerez vlnovce
Ja vim, ale ne 3/4 a je to trochu jiny vlnovec. Podivejte se na muj odkaz.

hodnocení

0x
Nejlepsi kvalita jsou tyhle , hydrostop.cz/... jsou k dispozici ruznych delek.
asd1

Spíš nejlepší cena *smich*

Podobnou kvalitu seženeš za třetinu...

To si nejsem jisty a nez kvuli par stovkam riskovat problemy pod vanou. To radej usetrim nekde jinde.

@asd1: Nejaký konkrétny tip na 1/3 cenu by nebol? Tie nerez vlnovce s koncovkou pre batérie sú z nejakého dôvodu poriadne drahé.

hodnocení

0x

Nerezovy vlnovec je fajn, len sa obavam, ci sa vyraba aj v prevedeni vonkajsi / vnutorny zavit. V baterii zvyknu byt vnutorne zavity ...

Hotové nerezové vlnovce k batériám so závitom M10 predáva / vyrába minimálne AZ Pokorný - Flexira (www.flexira.cz) a Merabell Technologies (www.merabell.cz).

hodnocení

0x
Levné nerezové vlnovce jsem kupoval tady. Lze koupit různé délky a koncovky.
eshop-koupelny-topeni.cz/...

hodnocení

0x

Já před cca 2 roky dával ty Merabell a ještě jedna firma - potřeboval jsem na stojánkové baterie M10- 3/8". Provedení bylo prakticky stejné, pouze se lišily délky - jedna firma dělala 30..40..50 ...cma druhá 35...45...55... cm. Stály pár něco přes1.000 Kč a tenkrát nebyly / aspoň já nenašel/ cz provedení za cca 200 Kč/pár. Tj jednoznačně nerezové vlnovcové provedení - to je nadosmrti.

hodnocení

Přátelé děkuji vám všem za názory a odkazy.

Moc jste mi pomohli a vlastně jste se trefili do toho co přesně jsem potřeboval.

Díky všem !

Tak aby ta vana tu výměnu hadiček přežila *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]