Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativa plněných paprik?

Od: lakonda odpovědí: 8 změna:
Chci vařit recept. V podstatě to samé co se týče ingrediencí jako plněné papriky mletým masem v rajské omáčce, ale chci udělat jen masové koule a tu papriku do omáčky nakrájet pro chuť.
Potřebuji ale pro to nějaký název. Poradíte prosím?
Rozstřelené plněné papriky...
Alternativa plněných paprik...
Nebo jak by se měl takový recept jmenovat? Děkuji za tipy.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

minsk
hodnocení

8x

Masové koule v rajské omáčce dělám také, recept se nazývá Dalmátské čufty.

To, že do omáčky nakrájíte navíc papriku bude jenom dobře, paprika tomu dá ten správný říz.

Takže použiju ty ptáčky - Rozlítaný papriky, anebo Čufta alá paprika.

Název ale nepotřebujete, jak se to bude jmenovat je úplně jedno, havně ať chutná. Do omáčky nepoužijete asi všechny papriky, ale jenom pár jich.

Každé jídlo má svoje, plněné papriky se lépe servírují a každý strávník má svoji porci.

futra
hodnocení

2x

Ty rozstřelený nejsou špatný nápad.Nebo jde použít to co se píše o šp.ptáčku na kousky ( naruby) -plněné papriky naruby.Já bych dala ,,masové koule v paprikách,,.

kare
hodnocení

2x
Neplněné papriky.

hodnocení

0x

Jako milovník plněných paprik bych tě s touto alternativou poslal do háje bez ohledu na název.

lakonda
hodnocení

Můžeš odpovídat na co se ptám? Tvoje vlastní názory mě absolutně nezajímají. To vykládej doma starej co tě chutná a co ne, na to se tě zeptám a ani mě to nezajímá.
kami123

Proč se vztekáš? To je problém názory, které tě nezajímají, ignorovat?

.

Jethro,

jednou, když jsem chtěl dělat plněné papriky, jsem požádal jednu osobu ať donese do kuchyně papriky. Když jsem k tomu přišel, byly nakrájené. : )

Uvařil jsem z toho "masové koule s paprikami a rajskou omáčkou" , chutnalo mi to mnohem více.

Od té doby dělám jen takto.

Papriku mám totiž rád, když je částečně do křupava a maso orestované.

id

Proč se vztekáš? To je problém názory, které tě nezajímají, ignorovat?

A je problém neodpovídat, když k dotazu nemám co říct?

kami123

Zajímavá reakce od člověka, který mne prosil abych na jeho odpovědi nikde nereagoval.

Dvojí metr? Nepřipadáš si jako pokrytec?

Jethro, (věřím ale, že mé zastání nepotřebuje,) sdělil k tématu svůj názor. To že se někomu nelíbí, neznamená, že není užitečný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]